Vidám csapatás terepen - Funnycar Tréning

Felejthetetlen élményeket nyújtó családi/baráti vállalkozást szeretnénk bemutatni nektek mai cikkünkben, akik saját G Mercedesekből, quadokból, kétéltű járművekből, motorcsónakból álló flottájuk segítségével különböző szabadidős programokat szerveznek. 

Saját kalandparkjuk területén születésnapi partikat, csapatépítő programokat, leány- és legénybúcsúkat bonyolítanak le, olyan izgalmakkal színesítve, mint a terepjárós kalandtúra, sárkányhajózás, kötélpályás kalandparki élmények.

Vezettetek már nyolckerék meghajtású ATV-t?

Mindenképpen ki kell próbálnotok ezt az élményt, hiszen szavakkal nehéz leírni mire is képes ez a viszonylag kisméretű, extrém terepviszonyokkal is megküzdő terepjáró. Aki rendelkezik Ford Rangerrel, az biztosan járt már vele hegyen-völgyön át, de az ATV-vel túrázni mégis más élmény.

A Funnycar Tréning csapata a gödöllői dombság területére viszi ki a megrendelőt és még további négy személyt, akivel szeretné végigizgulni a 80 perces túrát. Mindvégig velünk lesz egy képzett túravezető, így nem kell félni a sérüléstől, vagy attól, hogy eltévedünk a dombok között.

Terepjáró tulajdonosok tovább csiszolhatják már meglévő tudásukat a Funnycar off road vezetéstechnikai tréningjén. A terepjárók amortizációja és a meghibásodások döntő többsége abból adódik, hogy a gépkocsi vezetője nem kellően felkészült, szakszerűtlenül használja autóját. Élményajándék utalvány formájában akár magunknak, akár barátainknak, családtagjainknak is vásárolhatunk ilyen egyéni képzést, ahol elsajátíthatjuk a terepjáró vezetés minden fortélyát.

A megszokott csapatépítő rendezvényeket is felturbózhatjuk a Funnycar Tréning programjainak segítségével. Olyan izgalmak mellett, mint a quad, vagy a terepjáró túra, még jobban egymásra vagyunk utalva a barlangtúrán, és a túlélőtúrán a környező hegyekben.

Lassan már unalmassá válik a leány- és legénybúcsúkon szokásos kocsmajárás, úgyhogy inkább próbáljátok ki a terepjárós túszejtés és airsoft csatát, ami már megnevezésében is óriási izgalmakat sejtet.

A több évnyi tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkező Funnycar Tréning Kft. teljes túra és élmény kínálatát itt találjátok: FUNNYCAR TRÉNING