Már nagyon vártuk, hogy megismerkedhessünk a Ford Ranger legújabb verziójával, mely végre 2023-ban meg is érkezett. Pár napja sikerült a Ford Solymár M3 kereskedésben egy Ford Ranger Wildtrak Cyber Orange 2.0 EcoBlue 205 LE e-AWD A10 modellt jobban szemügyre vennünk. Mint ahogyan azt vártuk, számtalan újdonsággal bővült az autó kialakítása, ezekből szemezgetünk mai cikkünkben. 


Hamarosan itt a várva várt új Ford Ranger, amelyben egyedülálló megoldásokkal találkozhatunk. Az új modellt a kényelem és a praktikum együttese jellemzi, ami innovatív dizájnnal párosul. A vezetési élmény a korábbi modellekben is átütő volt, de a legújabb 360 fokos kamera képpel együtt csúcsszuper. Nézzük milyen újdonságokkal egészül ki az eddigi Ford Ranger modell.A Ford Ranger a világ egyik legkeresettebb pick-upja (az F-150 mellett), tehát már az eredmények alapján is azt várnánk, hogy nem járunk vele rosszul, ha megvásároljuk – mi megsúgjuk, tényleg nem fogsz benne csalódni!


Ez a fórum azért jött létre, hogy megkönnyítsük az autóválasztást. Most autóértékelési szakértők véleményeiből készítettünk egy összeállítást, hogy mérlegelhessetek, mi a legfontosabb, amikor egy pick-up vásárlása előtt álltok.