Blog - Ranger Klub 3/10

A Ford egyszer a múltban megtervezte és megalkotta a Rangert, amely gyorsan az egyik legjobb haszonjárművé vált nem csak az USA-ban, hanem világszerte. Ha nettó 10 millió Ft alatt keresünk Rangert, akkor az XLT kivitel lehet  a legjobb választás, mert remek extrákkal van tele, kinézetre is modern és trendi az alufelnikkel, bukócsövekkel és a sok-sok króm felülettel.


Lassan már a csapból is az folyik, hogy az autógyártók az elektromosítás irányába fordulnak el, eközben a Ford-nál folyamatosan azt tapasztaljuk, hogy képesek bennünket meglepni olyan modellekkel, amelyek nem csupán a gurulásról szólnak, hanem kimagasló élményt is nyújtanak a járműben ülők számára. Talán nem véletlenül kapta meg a Ford Ranger Raptor ’Az európai piac legélvezetesebb pick-up-ja’ címet. 


Az új Ford Ranger Stormtrak és Wolftrak modellek kimagasló felszereltségi szinttel és különleges funkciókkal bővítik a Magyarországon megvásárolható pick-upok választékát. A Ford Ranger pick-up család két új, speciális kiadású modellje 2021 végén került forgalomba a hazai márkakereskedőknél. A Stormtrak a csúcsminőségű Wildtrak modellre épül exkluzív színekkel és felszereltséggel, míg a Wolftrak egy masszív, közepes felszereltségű modell, melyet inkább...A dízelmotorok benzines társaiknál több nitrogén-oxidot és kormot juttatnak a levegőbe. Ezt szabályozzák az Euro 1,2…6 normák, előírva a maximum kibocsátási értéket a nitrogén-oxidok, a szénhidrogének, valamint a szénmonoxid és a részecskék számára. A normák egyre szigorúbbak, és a legtöbb Európában eladott járműre vonatkoznak (személy- és teherautók, mezőgazdasági járművek és folyami hajók)...