Blog - Ranger Klub 3/8

Mekkora csörlőt vegyek? Milyen kötél kell? Hány tonnát bír a csörlőm? Mikor kell elektromos és mikor kézi? Egyáltalán mire lehet használni ezeket? Legújabb blogbejegyzésünkben megválaszoljuk ezeket a kérdéseket és néhány egyéb tippet is adunk. 


Manapság nem túl sok lehetőségünk van kimozdulni, a bezártságot már igazán nehezen viseljük valamennyien. De nemsokára érkezik a jó idő, így Ford Rangerünk adottságait kihasználva, indulhat a túrázás. Vannak akik az igazi sárdagasztásra esküsznek, mások kedvelik a kényelmes sétákat és az otthon megszokott kényelmet élvezni a kirándulások során is. A Ford Ranger tartozékai közül szeretnénk néhányat bemutatni.


A Nemzetközi Pickup Award 2020 (IPUA) idei győztese a Ford Ranger lett. De mi az oka annak, hogy a nyers erő és az intelligencia ötvözete jobban teljesített a szoros versenyen, és elvitte a trófeát a többiek motorháztetője elől? Legújabb blogbejegyzésünkből kiderül. 


November elején rendeztük meg az ország legnagyobb pickupos közösségének újabb találkozóját. 24 autó lett nyakig sáros, volt, aki még annak ellenére is számos újdonságot tanult autója vezetési technikájáról, hogy több mint 10 éve hajtja terepjáróját.


A koronavírus-járványnak a világgazdaság egészére jelentős hatása van. Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden területen negatív következményekkel jár. Az egyik legnagyobb vesztes az autóipar, aminek hosszú távon is komoly betegséggel kell megküzdenie.