Blog - Ranger Klub 3/7

Napsütés, lóerők, élmény és rengeteg sár - Somogybabod off-road fesztivál. Az Off Road szerelmeseinek egyik legnagyobb nyári fesztiváljának megrendezése a koronavírus miatt kérdéses volt. Több mint három évtizede élvezheti a csaknem 1200 autó és 20.000-nél is több résztvevő Európa legnagyobb terepjárós rendezvényét, melyről néhány hete még úgy gondoltuk, hogy a június elejére meghirdetett időpontban nem lehet megtartani.


Ha még nem tetted meg! Bármilyen hihetetlen, hamarosan betoppan a jó idő, amire érdemes az autókat is felkészíteni. Ezt nem csak azért érdemes megtenni, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések, ha hosszabb útra indulunk, hanem azért is, hogy növeljük az autónk élettartamát.


Tudjátok, hogy off-road túráinkat mindig megpróbáljuk újabb helyszínekre szervezni, viszont egyre kisebb területen tudjuk kipróbálni autóink teljesítményét, hiszen a természetvédelmi területeken tilos terepjáróval közlekedni. Az off-road szerelmesei számára szerencsére több új lehetőség is adódik, hiszen olyan parkok nyílnak hazánkban, melyek a természetben megtalálható akadályokra hasonlító épített tereptárgyakkal felszerelt pályával rendelkeznek.


Úgy érzed, hogy Rangered még mindig nem elég feltűnő az utakon? Szeretnéd még inkább egyedivé varázsolni autódat? Erre a legjobb megoldás a Limitless kiegészítők beépítése. A FEHOVA kiállításon is találkozhattatok a Limitless termékek forgalmazójával, a Pickup4x4 Kft képviselőivel. Megosztottak velünk néhány fontos információt azzal kapcsolatban, hogyan tudjuk feltunningolni Ford Ranger járműveinket.

 


A Ranger Klub tagjai számára biztosan nem kell bemutatnunk a Ford Solymár Márkakereskedést, hiszen már három telephelyen működik a cég, több mint 150, a márka iránt elhívatott munkatárssal. Az évek során kibővült és folyamatosan növekvő családi vállalkozás telephelyein, több száz készleten lévő Ford modell közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő gépjárművet, így nem véletlen, hogy a 2018-as évben a Ford márka által forgalmazott járművek országos eladásainak közel 17%-át adta a Ford Solymár.