Blog - Ranger Klub 3/9

Ugye Te is egyből beleszerettél, mikor megláttad a kereskedésben? Mi Rangeresek mindannyian éreztük, amit Te. Azt, amikor beléd hasított a gondolat: “Igen, nekem ez kell”. A nagy eufóriában azonban nem szabad néhány dologról elfeledkezned. Természetesen a vásárláskor minden autó egy alap felszereltséggel kerül forgalomba. Ezt persze nem mindig elegendő, hiszen az eltérő használatból adódóan a vásárlóknak egyedi igényei lehetnek. 


Eljátszottál a gondolattal, hogy beszerezz magadnak egy pick-up-ot? Mai cikkünkben megpróbáljuk mérlegelni az előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a döntés meghozatalában. Napjainkban a pick-up autók már nem azok a durva, zajos és csúnya munkaeszközök, melyeket csak ipari célokra használhatunk. Családbarát és kényelmes autókká váltak az idők során, melyek gyakorlatilag bármilyen minőségben használhatóak...


Végre hozzánk is megérkezett a nyár, indul a nyaralási szezon. A vírushelyzet javulásával lehetőséget kaptunk az utazásra, így egyaránt felfedezhetjük a régi és új nyaralóhelyeket. A szálláshelyek választásakor a családok többsége a kényelmes szállodát, apartmant választja, de a kalandosabb, szabadabb életformát kedvelők nem zárkóznak el a lakókocsi használatától. A kisebb méretű járművek 2-3 fő kényelmes elhelyezését tudják biztosítani, míg a nagyobb változatokban jól megfér ennél több ember is.


Ismét együtt töltöttünk egy felejthetetlen vasárnapot mi „Rangeresek”. Április 18-án 10 autóval indult a tavaszi találkozónk, amelyen nemcsak a megszokott programokkal készültek már állandónak mondható túravezetőink, hanem izgalmas és érdekes ügyességi versenyekkel is. Miután megérkeztünk a helyszínre a délelőtt folyamán, két csapatra osztottuk a résztvevőket, így az A csapat a B csapat ellen versenyzett. Amit komolyan is vettünk. 😊


Mekkora csörlőt vegyek? Milyen kötél kell? Hány tonnát bír a csörlőm? Mikor kell elektromos és mikor kézi? Egyáltalán mire lehet használni ezeket? Legújabb blogbejegyzésünkben megválaszoljuk ezeket a kérdéseket és néhány egyéb tippet is adunk.