Fedezzük fel együtt az új Ford Ranger titkait!

Hamarosan itt a várva várt új Ford Ranger, amelyben egyedülálló megoldásokkal találkozhatunk. Az új modellt a kényelem és a praktikum együttese jellemzi, ami innovatív dizájnnal párosul. A vezetési élmény a korábbi modellekben is átütő volt, de a legújabb 360 fokos kamera képpel együtt csúcsszuper. Nézzük milyen újdonságokkal egészül ki az eddigi Ford Ranger modell.

Infokommunikációs rendszer

A Ford által fejlesztett fedélzeti infokommunikációs rendszer az új Ranger modellekben is megtalálható lesz. Az érintőképernyőkön megjelenő információk segítik a jobb teljesítmény és a még intenzívebb vezetési élmény teljességét. A Limited verzióban 10,1 colos, míg a Wildtrak modelleknél 12 colos képernyőn keresztül vezérelhető a rendszer. Amellett, hogy vezeték nélkül képes tölteni a telefonunkat, hangvezérléssel is működtethetjük a berendezést. A felhő alapú kapcsolat biztosítja adataink biztonságát. 

A váltó

Sokan fognak örülni a Rangerben található E-váltónak, mely olyan újítás, amiért szinte minden nap hálát rebeghetünk majd. A pick-up mind a 10 sebessége egyszerűen kezelhetővé válik és emellett egyedi dizájnjával feldobja az autó belsejét. Az elektromos rögzítőfékkel kiegészülve tökéletes vezetési élményt kínál.

Terep vagy aszfalt

A Ranger-t használók közül néhányan biztosan értékelni fogják azt az új funkciót, mely könnyen használhatóvá teszi a hét féle vezetési üzemmódot. A különböző terepviszonyok közötti váltás gyorsan alkalmazkodik majd a terep- és útviszonyok megváltozásához. Akár menet közben válthatunk a 4x4 vagy a 4WD rendszer között is. Ezáltal valóban magabiztosan tudunk bármilyen környezetben haladni.

Kamera

Mint azt már a bevezetőnkben említettük, a vezetési élmény tökéletesítése érdekében 360 fokos kameraképpel egészül ki a Ford Ranger vezetése. Vezetés közben akár felülről is láthatjuk a gépkocsit, hiszen a jármű stratégiailag fontos pontjaira helyezett videókamerák segítségével az intelligens szoftver pillanatok alatt készít felülnézeti képet. Ezáltal láthatóvá válnak a közeli akadályok, így segítve a vezetőt felkészülni a manőverezésre.

Világítás

Valamennyi gépkocsi tulajdonos számára kiváló megoldás az új Ranger zónavilágítása. A jármű négy különböző szakaszra osztásával sikerült szinte a teljes környezetét megvilágítani. A sötétben sem lesz nehéz ki- és bepakolni a kocsiba, így egy csomag sem marad a ház előtt véletlenül.

Plató

A pick-up legjobb kihasználásáért a csomagtér ajtó emelő- és leeresztő mechanizmusának könnyedsége, a raktér óriási mérete, integrált rakománykezelő rendszere és az egyéb kiegészítők, mint például a beépített mérőrúd vagy 400 W-os elektromos csatlakozóaljzat felel. 

A legfontosabb újdonságok felsorolása után csak annyit mondhatunk, hogy már nagyon várjuk az új modellt. Az érdeklődők a gyártás előtti pick-up-ról számítógéppel generált képeken győződhetek meg az új jármű innovatív és esztétikus kialakításáról. 

Te melyiket választod? 

XL-től a Platinum-ig, 170 LE-től a 240-ig, manuális és automata váltó. 
Konfigurálj és rendeld meg minél előbb, hogy már idén vezethesd!