Kalandos kiegészítők túrázáshoz

Manapság nem túl sok lehetőségünk van kimozdulni, a bezártságot már igazán nehezen viseljük valamennyien. De nemsokára érkezik a jó idő, így Ford Rangerünk adottságait kihasználva, indulhat a túrázás. Vannak akik az igazi sárdagasztásra esküsznek, mások kedvelik a kényelmes sétákat és az otthon megszokott kényelmet élvezni a kirándulások során is. A Ford Ranger tartozékai közül szeretnénk néhányat bemutatni.

Szinte már alap kiegészítőnek minősülnek a kerékpár szállítására alkalmas tartók,

melyek közül a tetőre szerelhető eszközök kényelmes kialakításúak, különböző vázakhoz, önbeálló váztartóval rendelkeznek. A Ranger hátsó részére is szerelhetünk fel két vagy három kerékpár elvitelére elegendő biciklik számára. Praktikus megoldású, hiszen dönthető, így a csomagtér is könnyen elérhető.

A vízitúrák során a kajaktartó elengedhetetlen, hiszen ennek segítségével tudunk 1 db kajakot szállítani, erős hevederekkel és gumirögzítőkkel. Téli túrákhoz szükséges lehet a sílécek szállítására alkalmas tartó szerkezet, melyre 6 pár síléc, vagy 4 snowboard kerülhet.

Ezek az eszközök hazánkban is elérhetőek több helyen is

Egyedi felépítmények elkészítésére szintén van lehetőségünk, viszont az alábbi, minden igényt kielégítő kiegészítőt, mely ötvözi a kényelmet és praktikumot, még nem találtunk itthon.

A Hellwing olyan családi vállalkozás, mely évtizedek óta vontatásokkal kapcsolatos termékeket gyárt. Elkészítették a Ford Ranger kiegészítőjét, mely egy 2019-es Rangert igazi lakóautóvá változtatott. A Hellwing olyan off-road alkatrészek használatával készítette el speciális hosszú túrákra tervezett kiegészítőjét, mellyel vissza tudták kissé szorítani a gyártás költségeit. Egyetlen egyedi gyártású összetevője ennek a szerkezetnek a sátras ágy, mely egy állványra került felhelyezésre, így a vadonban sem kell félned, hogy megzavarnak a bogarak vagy a vadállatok.

A kiegészítők között napellenző, pöpec kis konyha, hűtőszekrény, lehajtható asztal, valamint 2 elektromos kerékpárok szállítására alkalmas tároló található. Praktikus lapát is helyet kapott a tároló állványon, hiszen a kerék beragadhat, amit ezzel könnyen kiáshatunk.

Hamarosan itt a jó idő, úgyhogy készüljetek fel még időben, szereljétek fel kiegészítőkkel a Rangert!

Fotó: motor1.com